La Quinta Estación – El final del veranoPrevious Article

Acupuntura, moxibustión, masaje Tuina, fitoterapia, alimentación energética | Psicología y coaching | Osteopatía

Ansiedad | Núria [Tu experiencia en Instituto Meridians]

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Ansiedad | Núria [Tu experiencia en Instituto Meridians]
Related Articles

La mejor carta de presentación es la experiencia de quienes vienen a nuestra consulta.
¡Muchas gracias por compartirnos!

‘Fa un any i mig em van diagnosticar un trastorn d’angoixa bastant fort. A través de la meva filla –que ja anava al Institut Meridians– vaig començar a fer acupuntura perquè hem van dir que em podia ajudar.

Al principi em trobava tan malament que fins i tot havia d’anar acompanyada a la consulta.  Vaig començar amb visites setmanals i a mesura que m’he anat trobant millor, les sessions es van anar espaiant en el temps. Després de diversos mesos fent teràpia amb medicina tradicional xinesa vaig notar millora. De fet, des del principi notava que després del massatge i la sessió d’acupuntura em sentia mes tranquil·la.

Els terapeutes han sabut animar-me i estar al meu costat, i m’han aconsellat quan m’ha fet falta. Crec que per a l’angoixa, l’acupuntura és un bon complement a les teràpies tradicionals com el psicòleg. Vull donar les gràcies a tot el equip: la recepcionista, la Maria; i als terapeutes amb qui he fet sessions, la Dardané, el Nico, l’osteòpata, i en especial a la Cindy que és qui, principalment, m’ha tractat. A l’Instituto Meridians només d’entrar ja es respira tranquil·litat, i us atendran amb calidesa i professionalitat’. 

Núria Mitjans

0 Comments

No Comments This Article Has No Comments Yet

Sorry, either someone took all the comments and ran away or no one left any in the first place !

But You can be first to leave a comment !

Leave Your Comment

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies